Θεραπειες σωματος

Rest,,Sleeping,,Comfort,And,People,Concept,-,Happy,Young,Woman
αρχείο λήψης (7)
kytaritida
previous arrow
next arrow
 • ANTICELLULITE  THERAPY :

Ενζυματική θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και λειαίνει την επιδερμίδα. Συνδυάζει ενζυματική δράση λιπόλυσης με καφεΐνη, κοκτέιλ λιποδιαλυτικών συστατικών και υπεραιμία.

 • CAPSICUM  SLIM  THERAPY :

Θεραπεία που ενεργοποιεί την διαδικασία της λιπόλυσης και καταπολεμά το ολικό και τοπικό πάχος του σώματος. Συνδυάζει ενζυματική δράση, ήπια υπεραιμία και κοκτέιλ λιποδιαλυτικών συστατικών.   

 • TRIPLE  ACTION  SHAPE  THERAPY :

Θεραπεία τριπλής δράσης που καταπολεμά το τοπικό πάχος ,την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση του σώματος. Συνδυάζει εναλλαγή θερμού-ψυχρού με κοκτέιλ λιποδιαλυτικών συστατικών και τεχνολογία nonstop action.

 • STRETCH  FIRM  THERAPY :

Θεραπεία που καταπολεμά την χαλάρωση και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συνδυάζει την ταυτόχρονη συνέργεια θερμού-ψυχρού με κοκτέιλ συσφικτικών και αναπλαστικών συστατικών.

 • BUST  FIRMING  THERAPY :

Θεραπεία που καταπολεμά την χαλάρωση και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας στην ευαίσθητη περιοχή του στήθους και μπράτσων. Συνδυάζει πρωτεΐνες σόγιας (BioBustyl), με κοκτέιλ συσφικτικών και αναπλαστικών συστατικών.

 • ACTIVE  PEEL :

Θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης σε συνδυασμό με ενυδάτωση δέρματος. Αποκαθιστά την υδρολιπιδική ισορροπία και στα πλέον αφυδατωμένα δέρματα. Μείωση των οιδημάτων με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση και ενεργοποίηση του κυτταρικού μεταβολισμού.

 • FANGO :

Θεραπεία τοπικού αδυνατίσματος με άμεση απώλεια πόντων. Ο συνδυασμός θερμοθεραπείας μαζί με προϊοντική εφαρμογή καταπολεμά αποτελεσματικά το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Η αύξηση της θερμοκρασίας έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια θερμίδων και κατά συνέπεια την καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού.

 • PRESSO :

Μηχάνημα λεμφικής αποσυμφόρησης που αποβάλλει τις τοξίνες , αντιμετωπίζονται θεαματικά τα οιδήματα και απομακρύνεται το αίσθημα βάρους από την περιοχή των κάτω άκρων.

 • OVER  STIMOL :

Εφαρμογή ηλεκτροδίων για πρόγραμμα τριπλής δράσης.

 1. Κυτταρίτιδα
 2. Λιποδιάλυση
 3. Σύσφιξη (έντονη μυϊκή ενδυνάμωση και τόνωση επαναφέροντας την χαμένη σφριγηλότητα)

Κατάλληλο για όλες τις περιοχές του σώματος.

 • BODY  SHAPE :

Η τεχνολογία BodyShape  είναι η πιο μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδος στην αισθητική ιατρική που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν την σιλουέτα τους. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί υπερήχους και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στην συνέχεια απομακρύνεται από το λεμφικό σύστημα, μέσω του φαινομένου της σπηλαίωσης.

 • BODY  CREATOR :

Η συγκεκριμένη θεραπεία αναίμακτης λιποαναρρόφησης παρέχει εμφανέστατα , δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα όπως:

 1. Εξάλειψη κυτταρίτιδας
 2. Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
 3. Βελτίωση της υφής του δέρματος
 4. Επιδερμική σύσφιξη
 5. Μείωση του τοπικού πάχους

Μη χειρουργική μέθοδος για λιπογλυπτική σώματος.

 • MASSAGE :

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ είναι γνωστά από την αρχαιότητα. Η σωματική και ψυχική ευεξία που προσφέρει είναι πηγή ζωής για την καθημερινότητα. Στον χώρο μας , προσφέρονται εξειδικευμένα μασάζ:

 1. Μυοχαλαρωτικά
 2. Λεμφικά
 3. Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.