Ιατρικη αισθητικη

 • DERMAPEN :

Το microneedling είναι μια θεραπευτική διαδικασία στην Ιατρική Αισθητική για την διόρθωση της δομικής ζημιάς του δέρματος και συνίσταται στην ενεργοποίηση της αυτοαναγέννησης. (πρόσωπο και σώμα)

Ενδείκνυται σε:

 1. Αντιγήρανση και διόρθωση ήδη σχηματισμένων ρυτίδων
 2. Ουλές ακμής
 3. Σε δέρματα με απώλεια σφριγηλότητας
 4. Στο μέλασμα και στις δυσχρωμίες
 5. Βελτιώνει την υφή του δέρματος
 6. Σε ουλές από χειρουργικές επεμβάσεις-εγκαύματα
 7. Μαύρους κύκλους-πόδι της χήνας
 8. Ραγάδες σώματος
 9. Δέρματα με διεσταλμένους πόρους
 • MESSOTHERAPY :

Ενέσιμη εφαρμογή με επιφανειακά τσιμπήματα σε όλο το πρόσωπο. Ανάλογα με τις ανάγκες ,διαφοροποιείται η σύσταση του υλικού.

Συνδυάζει υαλουρονικό, αμινοξέα, βιταμίνες, πολυσακχαρίτες και διάφορα άλλα θρεπτικά συστατικά που ενεργοποιούν την κολλαγογέννεση και ενισχύουν την πυκνότητα και την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Εφαρμογές στο πρόσωπο για:

 1. Σφριγηλότητα
 2. Ενυδάτωση
 3. Λάμψη
 4. Λείανση λεπτών ρυτίδων

            Εφαρμογές στο σώμα για :

 1. Κυτταρίτιδα
 2. Επιδερμική σύσφιξη
 3. Μείωση τοπικού πάχους
 • HYALURONIC  ACID  FILLERS :

Μη επεμβατική αισθητική θεραπεία ,κατά την οποία το υαλουρονικό εκχέεται στην επιδερμίδα με σκοπό το γέμισμα και την λείανση των ρυτίδων, καθώς  και την βαθύτερη ενυδάτωση του δέρματος. Το υαλουρονικό σαν υλικό, μας επιτρέπει να γεμίσουμε και να διορθώσουμε το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών, της μύτης καθώς και της ρινοπαρειακής περιοχής, των ζυγωματικών και τις γωνίες της κάτω γνάθου. (Jawline)

 • PLEXR :

Μη χειρουργική βλεφαροπλαστική. Πρόκειται για μία αναίμακτη διαδικασία μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η απομάκρυνση του περιττού δέρματος στο άνω και κάτω βλέφαρο, με αποτέλεσμα την ορατή σύσφιξη στα σημεία χαλάρωσης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση πανάδων, τατουάζ και σπίλων.

 • BOTOX

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη ενέσιμη εφαρμογή χάρη στα άμεσα και ορατά αποτελέσματα της εξομάλυνσης των ρυτίδων και γραμμών του μετώπου, του μεσόφρυδου και της περιοχής γύρω από τα μάτια. 

 • FRACTIONAL RF :

Οι κλασματικές ραδιοσυχνότητες είναι ένα νέο είδος ανάπλασης του δέρματος που καλύπτει ευρύτερη ποικιλία τύπων δέρματος. Η τεχνολογία Fractional RF παρέχει κλασματική εκτομή επιτρέποντας την αφαίρεση των κατεστραμμένων κυττάρων και την ανάπλαση των επιφανειακών στρωμάτων του δέρματος.

Βελτιώνει :

 1. Την χαλαρότητα του δέρματος του λαιμού και του σιαγόνα
 2. Τις ρυτίδες
 3. Τους διεσταλμένους πόρους
 4. Την μελάγχρωση
 5. Τις ουλές ακμής
 6. Την υφή του δέρματος
 7. Τον άνισο τόνο του δέρματος.